Kaere alle.

I dag har vi vaeret paa heldagsudflugt til Fundy. Vi har koert langs med chokoladefloden og set hvordan den kringler sig igennem landskabet. Foerste stop var Hopewell Rocks. Det er et naturfaenomen, hvor der er stor forskel paa lavvande og hoejvande – faktisk 6 meter, Det medfoerer, at klipperne stikker noegne langt op i luften og saa vokser der traer m.m. oppe paa toppen. Det var fantastisk at gaa nede paa havbunden. Inden havde vi et det fra forskellige udkigsposter.

Saa fulgte vi flodbreddeb ud til Cape Enrage, et fyrtaarn, hvor der var endnu en fantastisk udsigt. Man kunne se, hvordan det begyndte at komme stroemme den anden vand – altsaa blive hoejvande igen. Det var noget specielt at se, at stroemmene faktisk gik hver sin vej – kaempede om herredoemmet.

Efterfoelgende koerte vi til Alma – et meget smukt sted – ogsaa ved havet. Vi fik hummer serveret paa en bakke paa avispapir. Saa sad vi ude i det fri og klippede, brugte noeddeknaekker og hummergaffel for at partere hver sin hummer. Vi sad ude med udsigt over vandet.

Vi har ialt set 3 overdaekkede broer – de blev overdaekket for at spare paa en evt. nyetablering – traet holdt laengere saa.

Vi har ogsaa set en af de aeldste kirkegaarde – fra 1800-tallet. Det er en hel slaegt, der ligger der, hvor den seneste grav var fra ca. 1997. Den hedder Ha Ha kirkegaarden

Vi var i Fundi nationalpark – en meget smuk og harmonisk stoerrelse – og meget, meget stor. Koerte selv igennem en gammel overdaekket bro

Og til allersidst var vi igen inde at se Hopewell Rocks – denne gang ved hoejvande. Saa kunne vi staa og se, at der havde vi gaaet, der, hvor der nu var hav.

Alt ialt en rigtig dejlig dag. Anette er ogsaa blevet roed nu – og jeg bliver graahaaret, fordi mit haar lysnes rigtig meget.

Knus fra Anette og Margit