I dag har vi haft regn for første gang siden vi kom til Canada. Cape Breton har haft hedebølje for første gang i mange år (temperatur over 30 grader og høj luftfugtighed). Og det imens vi er her. Men som sagt så har det regnet og det giver jo anledning til andre aktiviteter.

Formiddagen tilbragte vi på Alexander Graham Bell museet i Baddeck. Alexander Bell er manden som bl.a. opfandt telefonen. Hele hans liv arbejdede han med døve og blinde børn og unge og var med til at videreudvikle tegnsprog.

Om eftermiddagen kørte vi ud til kysten for at se det franske ford – Fortress Louisbourg fra ca. 1744. Fortet var Frankrigs sidste større politisk og militære støttepunkt i det område, der engang var Arcadien. Stedet er nu genopført med 50 oprindelige bygninger og stedet er lavet som et rollespil hvor mænd, kvinder og børn ånder og lever som i 1700 tallet.

I morgen kører vi hjem til Moncton.

Knus fra Anette og Margit.

P.s. Mobiltelefonerne virker igen.