Kære alle

Idag var så dagen hvor vi skulle se hvaler. Klokken et mødte vi op ved Wesley’s whale watch for at få at vide at båden sejlede ikke ud. til trods for at solen skinnede og vejret var super godt så blæste det for meget. Men hvis vi ville skulle vi tage op til Pleasent Bay da det var en bugt og der var større held. Så vi tog dertil og klokken 15.30 tog vi afsted fra Pleasent Bay. Vi fik 1½ time på havet i en motorbåd med motor kaldet en zodiac. Vi nåede at se 2 bjørne og sælkolonier, men desværre ingen hvaler. Vejret var for dårligt så vi fik pengene igen. Tiltrods for ingen hvaler så var turen fantasktisk. Vejret skulle gerne blive bedre i morgen så i morgen tidligt kl. 9 prøver vi igen.

På turen tilbage til vores bed and breakfast så vi en bjørneunge gå over vejen. Så dyr har vi dog fået set. Naturen her er fantastisk og storslående. Det er utroligt at se naturen og vi har gjort holdt ved mange udkigsposter.

I morges var vi ude og soppe ved whale cove som ligger ned til atlanterhavet.

Aftensmaden har vi indtaget på en lækker restaurant hvor vi har nydt live acadisk musik.

I morgen kører vi videre til Baddeck.

Knus fra Margit og Anette (og Lisbeth)

P.S. VI HAR INGEN MODILDÆKNING DE NÆSTE PAR DAGE!!!!!!!!!smiley