Kære alle

Det er nu onsdag sent eftermiddag. Vi har været på alle tiders tur, hvor vi har været ude at sejle ved vandfaldene – såvel det amerikanske og det canadiske. Vi sejlede med båden – Maid of the Mist. Det var voldsomt og også voldsom flot. Det er et fantastisk syn. På turen har vi løbende fået fortalt om historikken m.m.

Derpå frokost fra et hotel med en fantastisk udsigt ud over vandfaldene.

Efter den våde del af turen, kom turen til Niagara On the Lake – en lille landsby, der er placeret ca. hvor Niagarafloden går over i Lake Ontario. Den er vældig hyggelig med bunker af turistting. Meget Blokhusagtig – men også visende de gamle bygninger m.m. Inden da så vi også et sted, hvor strømmen hvirvles ind i en bugt – og da den ikke kan komme længere, så opstår der voldsomme hvirvler. Der stod faktisk stadig kanoner fra den tid, hvor Canada forsvarede sig mod amerikanerne.

Vi så det enorme kraftværk – på den amerikanske side.

Vi har været ude at drikke isvin – en vin, hvor druerne plukkes ved 8 graders frost og druerne er krystalleret og derved får en anden smag. Anette synes, den var rigtig god, mens jeg opfattede den som lidt for ssød efter min mening. Men sjovt at have prøvet det.

Men for at begynde ved begyndelsen, så kom vi godt af sted fra Aalborg. Og ca. 24 timer senere kom vi op på hotelværelset. Anette forsøgte at få computeren til at virke , men hvad hun ikke vidste, var at hun skulle have nogle bestemte pass-words fra hotellet. Nu er det klaret.

Tolden m.m. gik fint – vi blev næsten ikke spurgt om noget – Anette om mest og det er hensigtsmæssigt, da hun var bange for, at jeg skulle komem til at sige noget forkert smiley

Da vi først var kommet i den sidste bus ud til hotellet gik Margit under og sov vældig godt.

Anette har stadig mavevrøvl – men det går dog nogenlunde. Men vi var inde på en chokoladefabrik/forretning og hun kunne faktisk ikke tage del i smagsprøverne. Bare ærgeligt.

Det er meget mærkeligt at se, at der er så meget kraft på vandet, at det står op i et enormt brus – så meget, at der med jævne mellemrum dannes regnbuer.

Knus fra Anette og Margit