KAERE ALLE SAMMEN

I gaar var rejsedag med forskellige praktiske problemstillinger. Vi var staaet op i god tid, spiste lidt langsom morgenmad ( den gode tid), kom ind ved receptionen og saa en bil fra det firma, der skulle hente os. Vi forespurgte paent, om det var efter os / men nej / den ville komme til det aftalte tidspunkt, hvilket ville vaere om ca. 3/4 time. OK

Kort tid efter blev der ringet op, at vores tranferbus var der – og han var sur. Og det hjalp ikke saerlig paa hans humoer at vi beklagende viste ham vores tidsangivelse. Han koerte ind til Torornto som doed og djaevel. Anette og jeg havde ellers talt om, om chauffoerne mon var blevet ansat efter deres evne til at vaere joviale, flinke og meget kommunikerende, men dette var saa undtagelsen.

I det hele taget synes vi, at menneskene omkring os er meget venlige og haoflige – giver sig tid.

I Canada er der nogle steder en vognbane udelukkende til taxaer og busser – det er faktisk meget smart – i hvert tilfaelde naar man sidder i en bus

Den hurtige fart hindrede heldigvis ikke, at vi kunne nyde lanskabet – vinmarker, frugttraer m.m.

Saa kom vi til lufthavnen i Toronto – den er stor, men det gik fint med at finde tingene. Afvente fly til Moncto – flyve til Monctom – blive afhentet af Lisbeth efter nogen forvirring om tidspunkter. men alt lykkedes fint til sidst. Vi blev moedt med aabne armen og en laekker aftensmad, og saa snakkede vi til lidt sen aften.

I dag har vi vaeret paa markeder – dels for at se dem og dels for at faa koebt ind. Det er overvaeldende stort. Jeg bliver helt lammet af den store masse omkring mig. Lisbeth er taget paa arbejde, og Anette og jeg har gaaet lidt omkring i Moncton/et til flere store indkoebscentre. Vi var paa gaaben, men det er meget tydeligt, at det er beregnet til at man koerer dertil. Vi tager det lidt med ro i dag.

Knus fra Margit og Anette